Bladmuziek voor overige instrumenten

De rubriek “Overige instrumenten” bevat de muziek voor gitaar en slagwerk. Tevens treft u er een rubriek aan met de naam “Diversen”.

Muziek voor gitaar

De bladmuziek in de categorie “Gitaar” bevat methodes en muziek voor populaire klassiekers. Dit betreft louter muziek voor de gitaar. In de omschrijving, via de knop details op te vragen, kunt u nagaan of er een meespeel-CD wordt meegeleverd. Bent u op zoek naar muziek voor gitaar in combinatie met bijvoorbeeld piano of muziek waar de songteksten bij zijn afgedrukt ? Kijkt u dan eens in de rubriek “Songboeken”. Onder de knop details vindt u, indien van toepassing, een omschrijving waarin de instrumentatie wordt toegelicht. U kunt natuurlijk ook eenvoudig zoeken op het woord “gitaar”. Ons advies is om ook de afbeeldingen die voor elk stuk bladmuziek beschikbaar zijn te raadplegen. Hierop is de inhoudsopgave en notatiewijze te vinden.

Slagwerk / Drum

In de categorie “Slagwerk” is met name muziek voor het drumstel terug te vinden. Het aanbod is gevarieerd. Enerzijds beschikt Antiquariaat De Minstreel over methodes / studieboeken voor drums. Indien u dus op zoekt bent naar een beginnersboek voor het bespelen van het drumstel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de gevorderde drummer of voor een specifieke trommel is er muziek te vinden. Naast methodes is er muziek voor bepaalde stijlen zoals bijvoorbeeld rock en funk. De categorie met “Diverse bladmuziek” bevat alle bladmuziek die niet nader onder andere rubrieken kan worden ondergebracht. Denk hierbij aan bladmuziekboeken voor schoolklassen, orff-instrumenten en afwijkende bezettingen. Door het ingeven van bepaalde zoekwoorden is het mogelijk om dit aanbod te doorzoeken.